Toggle navigation

Sylvia Luyt

advocaat familierecht, advocaat erfrecht, mediator Amsterdam

Sylvia Luyt is na haar rechtenstudie in Leiden als advocaat gaan werken in de letsel – en schadepraktijk. Na een onderbreking van een aantal jaren waarin zij werkte voor de ANWB, als hoofd van het letselschadeteam en de afdeling rechtshulp buitenland, keerde zij in 2001 weer terug naar de advocatuur, in de personen- en familierecht praktijk in Amsterdam. In 2004 startte zij samen met haar collega Robert Neijenhof het kantoor Neijenhof Luyt Advocaten aan de Keizersgracht.

Sylvia is betrokken bij haar cliënten. Door haar levenservaring, goed gevoel voor menselijke verhoudingen en haar ruime ervaring als advocaat  coacht zij – vanuit haar professionele  kennis op het gebied van het personen- , familie- en erfrecht – haar cliënten naar een oplossing voor het probleem waarmee zij komen. Sylvia zoekt altijd een benadering die past bij de cliënt. Of het nu gaat om een echtscheiding, een zorgregeling voor de kinderen, alimentatie of de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden altijd probeert Sylvia een goede balans te vinden tussen de emotie die vaak in dit soort zaken speelt en de juridische mogelijkheden.  Als overleg tot niets leidt treedt zij voor haar cliënten op in procedures voor de rechtbank. Daarnaast is zij ook  als mediator betrokken bij  echtscheidingen en andere familiezaken. Sylvia is lid van de Vfas (Vereniging familierechtadvocaten scheidingsmediators www.verenigingfas.nl).

Sylvia is specialist op het gebied van het erfrecht. Zij heeft met succes de leergang erfrecht van de Academie voor de Rechtspraktijk afgerond. Haar kennis van het erfrecht is grondig en actueel  (Magna Charta Erfrecht)  De combinatie met haar persoonlijke kwaliteiten maakt haar tot een ideale partner in erfrechtelijke kwesties. Voor  advies of een procedure bij haar bent u altijd verzekerd van persoonlijke en gedegen bijstand. Als lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (www.vean.nl) is de kwaliteit van haar dienstverlening op het gebied van het erfrecht gewaarborgd.

 

Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

logo

Studie:

  • Rijsuniversiteit Leiden -Burgerlijk recht uitgebreid met aantekening International recht
  • vFas- specialisatie opleiding familierecht van de Vereniging familierechtadvocaten en scheidingsmediators
  • vFas- mediator opleiding
  • Academie voor de Rechtspraktijk- leergang erfrecht

 

Betrokken, deskundig én overtuigend Stel direct een vraag

Nieuwe kantoorgegevens

Na een jarenlange succesvolle samenwerking is per 1 januari 2018 de maatschap Neijenhof Luyt Advocaten ontbonden.

Robert Neijenhof en Ingrid Vledder zullen hun praktijk onder de naam Reach Advocaten samen voortzetten. Hun contactgegevens blijven ongewijzigd, met uitzondering van de e-mailadressen en website:

Keizersgracht 722
1017 EW Amsterdam
Telefoon: 020 4275533
Mobiel: 06 24670617 (Robert Neijenhof), 06 28155893 (Ingrid Vledder)
Fax: 020 4276188
Internet: reach-advocaten.nl
Email: rj.neijenhof@reach-advocaten.nl en i.vledder@reach-advocaten.nl

Sylvia Luyt zal haar praktijk voortzetten onder de naam Luyt Advocatuur. Haar contactgegevens zijn:

Vijzelstraat 68-72
1017 HL Amsterdam
Mobiel: 06 11326912
Internet: www.luytadvocatuur.nl
Email: sylvia@luytadvocatuur.nl

Contact Reach Advocaten » Contact Sylvia Luyt »