Toggle navigation
Erfrecht
Betrokken, deskundig én overtuigend.

Erfrecht

Net als in de familierechtpraktijk gaan erfrechtelijke kwesties vaak gepaard met heftige emoties. Wij zijn ons dat – als specialist op het gebied van het erfrecht – terdege bewust. Ons streven is daarom altijd met respect voor die emotie een juridisch haalbare oplossing voor cliënten op het gebied van het erfrecht te bereiken of een passend advies over de afwikkeling van een nalatenschap te geven.

Soms is de oplossing in een erfrechtelijke kwestie te vinden in overleg tussen de nabestaanden, met de executeur of de notaris. Het kan ook voorkomen dat een procedure voor de kantonrechter of rechtbank gevoerd moet worden. Soms roepen cliënten ons advies vroegtijdig in, in het kader van estate planning, een (vijfjaarlijkse) check up van het testament en de huwelijkse voorwaarden of ten aanzien van de erfrechtelijke consequenties van samenwonen of hertrouwen.

Was voeger het erfrecht bij uitstek het werkterrein van de notaris, tegenwoordig is een advocaat veel meer betrokken bij allerlei erfrechtelijke kwesties. Dat kan zijn op het gebied van de uitleg van een testament, de wettelijke verdeling, de rol van de executeur, de positie van de langstlevende echtgenoot of de (stief) kinderen, onterving en de legitieme portie. Tal van onderwerpen op het gebied van het erfrecht die aanleiding kunnen geven tot soms diepgaande conflicten.

De advocaten van Neijenhof Luyt slagen er vaak in door hun kennis, kunde en vaardigheid samen met hun cliënten een oplossing te vinden die recht doet aan de wens van de erflater en de onderlinge verhouding tussen de erfgenamen respecteert.

Voor vragen, vrijblijvende informatie en/of het maken van een afspraak, bel naar ons kantoor: 020-427 55 33 of schrijf een e-mail naar een van onze erfrechtadvocaten: mr Sylvia Luyt (s.luyt@nladvocaten.nl) of mr R. J. Neijenhof (rj.neijenhof@nladvocaten.nl).

 

Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

Betrokken, deskundig én overtuigend Stel direct een vraag

Nieuwe kantoorgegevens

Na een jarenlange succesvolle samenwerking is per 1 januari 2018 de maatschap Neijenhof Luyt Advocaten ontbonden.

Robert Neijenhof en Ingrid Vledder zullen hun praktijk onder de naam Reach Advocaten samen voortzetten. Hun contactgegevens blijven ongewijzigd, met uitzondering van de e-mailadressen en website:

Keizersgracht 722
1017 EW Amsterdam
Telefoon: 020 4275533
Mobiel: 06 24670617 (Robert Neijenhof), 06 28155893 (Ingrid Vledder)
Fax: 020 4276188
Internet: reach-advocaten.nl
Email: rj.neijenhof@reach-advocaten.nl en i.vledder@reach-advocaten.nl

Sylvia Luyt zal haar praktijk voortzetten onder de naam Luyt Advocatuur. Haar contactgegevens zijn:

Vijzelstraat 68-72
1017 HL Amsterdam
Mobiel: 06 11326912
Internet: www.luytadvocatuur.nl
Email: sylvia@luytadvocatuur.nl

Contact Reach Advocaten » Contact Sylvia Luyt »