Advocaat nodig voor sociale zaken?

Geplaatst op

Bij Walker & Wittensleger advocaten zit je aan het juiste adres voor al je bijstandszaken. Niet alleen dat, ze zijn ook hartstikke goed in sociale zekerheidswetgeving, arbeidsrecht & ontslag en huurrecht. Oftewel, ze zijn dé advocaat voor jou als je in één van deze zaken hulp nodig hebt. De advocaten daar hebben jaren aan ervaring in de bijstandszaken en alles wat daarmee te maken heeft. Schroom dus niet langer en bel Walker & Wittensleger advocaten voor de hulp die jij nodig hebt. 

Ingehouden vakantiegeld 

Ook dit is een van de zaken die valt onder het kunnen van Walker & Wittensleger advocaten. Dit valt natuurlijk onder arbeidsrecht, een van de specialiteiten (naast bijstandszaken) van het bureau. Als je vakantiegeld is ingehouden van je uitkering dan gaan Walker & Wittensleger advocaten dat voor je regelen. Iedereen werkzaam in Nederland of iedereen die een uitkering ontvangt heeft vanzelfsprekend recht op vakantiegeld. Het kan nog wel eens voorkomen dat er een beslag wordt gedaan op uw vakantiegeld. Maak hierbij bezwaar of schakel advocaten in zodat dit voor jou ook goed komt. 

Hulp bij bijstandszaken

Heb je hulp nodig met je bijstandszaken? Bel Walker & Wittensleger advocaten om het een en ander te bespreken. Ze zijn te bereiken op 020-6730055. Zij zijn ook beschikbaar via Skype of FaceTime. Het maakt niet uit waar in Nederland je woont, de advocaten bij dit bureau staan voor u klaar. Door de jarenlange ervaring weten zij precies wat er nodig is om de zaak goed te laten verlopen. Ze werken ook op basis van gefinancierde bijstand. Er is een gratis (geheel vrijblijvend en zitten geen kosten aan verbonden) spreekuur op de woensdag van 10 uur in de ochtend tot 12 uur in de middag. Het kantoor is in Amsterdam. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *