Onverwacht boem

Geplaatst op

Het was vroeg in de ochtend. Ik werd wakker door mijn wekker. Deze loeide erg hard en ik werd een beetje chagrijnig wakker. Ik stapte mijn bed uit en het eerste wat gebeurde was dat ik over mijn eigen sloffen heen viel. Ik begon te schreeuwen tegen mijn eigen sloffen daarna sprong ik onder de douche. Door de douche werd ik een beetje meer wakker en minder chagrijnig. Ik begon aan mijn ontbijt en pakte koffie om mee te nemen in de auto.

Schrik!

Ik sprong in mijn auto en reed naar mijn werk. Het was erg mistig in de ochtend en een beetje frisjes. Gelukkig had ik een jasje aan en had ik heerlijke stoelverwarming. Tijdens het rijden luisterde ik lekker naar een muziekje en ineens boem. Ik sprong vol op de rem maar het was niet snel genoeg. Ik knal op de auto voor me. Ik sta abrupt stil en zit geschrokken in mijn auto. Ik stap uit en zorg dat iemand me komt ophalen en thuis brengt.

Wat nu?

Hier gingen we na wat er precies is gebeurd en wat ik nu moest doen. Want ik was in een kettingbotsing beland. Bijvoorbeeld wie is er aansprakelijk in de kettingbotsing? Zo is het dat het motorvoertuig dat een fout maakt aansprakelijk is voor letselschade. Onder verzekeraars is er afgesproken dat de achterop rijdende auto de schade op de voorganger betaalt. Maar ik heb geen zin om uit te vogelen wie er aansprakelijk is en wie de fout heeft gemaakt. Hiervoor kan ik dan ook een letselschade advocaat voor inhuren. Online kwam ik dan ook op letselschade advocaat Rotterdam. Deze advocaten zijn gespecialiseerd in letselschade en helpen bij rechtsbijstand.

Welke schadeposten hebben we het over?

Deze Brugman advocaten helpen mij met het verhalen van de schade en dat ook nog is kosteloos. Bij een kettingbotsing kan je in aanmerking komen voor de volgende schadeposten: verlies aan verdienvermogen, medische kosten, studievertraging, reparatiekosten, reiskosten en nog meerdere schadeposten.

Brugman advocaten

Op de site van Brugman advocaten kan ik dan ook makkelijk in contact maken met deze lestelschade advocaten om mij verder te helpen met het verkeersongeval. Ook heeft Brugman advocaten deskundige die gespecialiseerd zijn in lestelschade. Hierdoor krijg je de beste service en rechtsbijstand van hoge kwaliteit. Zo wordt het verhalen van letselschade uit handen genomen. Zo hoef ik me niet druk te maken over het vergoeden van de schade en kan het ook snel worden opgelost. Op deze manier kan ik me focussen op herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *